Автовебінар, боти та кнопка продажів

Автовебінар — розширені налаштування

Як удосконалити запланований автовебінар, не докладаючи при цьому багато зусиль? Сьогодні команда MyOwnConference розповість про корисні лайфхаки, які неодмінно стануть ефективними при плануванні автозаходів.

Як налаштувати автовебінар?

Автовебінар — це запланований автоматичний захід, за бажанням ведучих, є можливість модерувати такий автовебінар та втручатися в його хід. Але сьогодні ми розглянемо саме функції автовебінару, які дають можливість провести захід без сторонніх втручань.

Автовебінар — новий

Запис та завантаження відео для автовебінару

В першу чергу, в налаштуваннях даного заходу, потрібно заздалегідь зробити запис відео, яке транслюватиметься на вашому автовебінарі, чи обрати запис проведеного заходу, або обрати раніше завантажений відеофайл. Завантажити відео можна у вебінарній кімнаті.

Автовебінар — вибрати відео

Після того, обрати дане відео при плануванні заходу.

Автовебінар — додати відеофайл

Як записати вебінар на комп‘ютер?

Боти та їх нескінченна користь

Чим більша кількість людей присутні на заході, тим більше довіри у слухачів до експерта, який виступає. Тому якщо аудиторія все ще невелика і це тільки початок шляху, завжди можна скористатись функцією додавання ботів.

Автовебінар — додати ботів

Перше, що потрібно зробити, це ввести ім’я бота та обрати країну, прапор якої буде зображатися у загальному списку учасників автовебінару.

Автовебінар — додавання ботів

Також є можливість імпорту файлу CSV чи XLSX з даними майбутніх псевдоучасників заходу. Якщо файл такого формату відсутній, дані ботів можна скопіювати і вставити у вікно імпорту у вигляді тексту. При цьому пам’ятаємо про вказані розділові знаки. Таким чином, можна одночасно додати велику кількість ботів, а не створювати кожного окремо.

Автовебінар — імпорт файлів

Налаштування автоповідомлень

Оскільки на вебінарі присутні живі учасники й в когось це може бути вперше, маємо можливість заохотити учасників до дії. Посилання автоповідомлень допоможе об’єднати аудиторію, щоб активно брала участь в автовебінарі.

Автовебінар — додати повідомлення

Тому заходимо в налаштування повідомлень та додаємо дані щодо учасника, від якого будуть відправлені меседжі.

Слід звернути увагу, що посилання автоповідомлень можливе не тільки від гостя, а й від модератора. Якщо задати правильний час відправки автоповідомлення, можна скласти цілий діалог між ботами.

Час відправки — це час, який відраховується від початку старту автовебінару. Якщо автовебінар розрахований менше, ніж на годину, налаштування “годин” буде заблоковано. Тривалість автовебінару вираховується із тривалості обраного відео і це потібно враховувати встановлюючи час появи автоповідомлення.

Також є можливість налаштувати появу повідомлення саме до початку автовебінару, поставивши “-” замість “+”. В такому випадку повідомлення вже будуть у чаті, з приходом перших відвідувачів.

Якщо є готовий список повідомлень можна, як і у випадку з ботами, імпортувати їх у вигляді файлу CSV чи XLSX. Також є можливість скопіювати і вставити їх списком у вигляді тексту у вікно імпорту.

Автовебінар — повідомлення

Кнопка продажів CTA і автовебінар

Зручно, коли присутній інструмент, який працює сам на себе, не відвертає увагу та не забирає час.

Кнопка продажів або СTA допоможе в просуванні бізнесу крок за кроком.

Закликаємо потенційних учасників автовебінару підписатися на розсилку або прочитати корисний, тематичний матеріал.

CTA використовується для того, щоб потенційний клієнт міг:

  • Скористатися спеціальною пропозицією;
  • завантажити електронну книгу чи презентацію;
  • записатися на консультацію;
  • переглянути товар;
  • підписатися на розсилку;
  • подати заявку на участь у вебінарі.

Заздалегідь створюємо кнопки продажів у вебінарній кімнаті та додаємо їх на запланований автовебінар.

Далі обираємо кнопку та час її появи. Зовнішній вигляд кнопки та тривалість її показу мають бути налаштовані у вебінарній кімнаті.

Автовебінар — додати CTA

Ознайомтесь також: CTA або Call To Action — кнопка продажів

Чи варто це часу?

Так! Проаналізувавши все описане вище, можете самі оцінити те, наскільки ефективним є правильно і повністю налаштований автовебінар. Тому, як налаштувати даний захід можна на декілька днів, а той і тижнів вперед, що є дуже зручним в роботі.

Команда платформи для проведення вебінарів MyOwnConference завжди готова допомогти вам в принципах налаштування автовебінару, кнопок продажу, віртуального чату і ботів, та надасть відповіді на всі поставлені запитання.

Також статті на тему:

Платформа для проведення вебінарів MyOwnConference
MyOwnConference

Блог сервісу вебінарів MyOwnConference.com. Пишемо про проведення вебінарів, дистанційну освіту, онлайн-конференції. Допомагаємо на всіх етапах проведення вебінарів.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!