Як залучити ще більше клієнтів на вебінарах?

СТА. Як залучити ще більше клієнтів на вебінарах?

Сервіс для проведення вебінарів MyOwnConference оновив маркетинговий інструмент “Кнопки продажів”. Кнопки продажів, які тепер називаються CTA, довели, що реально працюють. З ними вебінари стануть помітно ефективнішими.

CTA — кнопки продажів

Кнопки продажів, інакше Call to action або заклик до дії — це елемент на екрані (кнопка, банер або текст), який спонукає користувача виконати певну дію: зареєструватися, купити, залишити заявку і т.д.

Кнопки продажів тепер перейменували на CTA. Але, звичайно ж, змінилася не тільки назва.

Кнопки CTA тепер можна розмістити в різних місцях вебінарної кімнати. По-перше, на весь екран, як це було раніше. При такому розташуванні у слухача, коли активується CTA, буде видимим та активним лише вікно із закликом дії. Це дозволить привернути максимальну увагу до пропозиції та принесе гранично високий відсоток кліків за повідомленням.

СТА — Покращення кнопок продаж

Окрім цього, CTA у вигляді оголошення чи банера тепер можна показати на слайдах чи відео.

СТА — учасник

А якщо потрібно менше відвертати увагу від презентації, вибирайте розташування над чатом.

СТА — налаштування

Запускати тепер можна відразу всі 3 кнопки, але якщо вони розташовані в різних місцях. Так на передньому плані спочатку буде видно СТА на весь екран, а під ним — банери або оголошення над чатом та в області показу матеріалів.

СТА — всі кнопки одразу

До того ж можна обрати час, як довго CTA показуватиметься учасникам. Показуйте оголошення постійно або встановіть проміжок від 1 до 20 хвилин.

СТА — час

І нарешті, CTA підтримуються картинки з GIF.

Навіщо використовувати кнопки продажу на вебінарі?

Варто використовувати кнопки продажу під час трансляції, щоб:

  • Привернути увагу учасників до пропозиції у певний момент вебінару.
  • Спонукати користувачів, які прийшли на вебінар, виконати одну або кілька цільових дій: залишити заявку, записатися на платний курс, підписатись на розсилку.
  • Значно збільшити ефективність вебінарів, які проводяться.

9 простих та ефективних способів отримати продажі з вебінару

Як використовувати інструмент CTA?

Кнопки СТА знаходяться у вебінарній кімнаті, розділ Матеріали. Так, щоб можна було налаштувати та запустити їх навіть під час трансляції.

СТА — як використовувати

У вашому розпорядженні відразу 2 формати: текстове оголошення та банер, щоб зробити пропозицію ще помітнішою.

СТА — банер

Під час роботи з інструментом у правій стороні екрана буде доступний перегляд оголошення.

Після вебінару знайдете детальну інформацію про кліки зі СТА в історії заходу. Можна побачити, які оголошення спрацювали найкраще, і хто саме перейшов за посиланням. Ознайомтеся зі статистикою, щоб ефективно вести роботу з потенційним клієнтом.

СТА — передвигляд

Кнопки продажів допоможуть вивести заходи на новий рівень. Перегляньте, як працюють CTA в MyOwnConference, і як можна застосувати їх для своїх вебінарів. Якщо виникли питання щодо нового інструменту, пишіть нам зі сторінки підтримки або в віджет онлайн-підтримки на нашому сайті. Чекаємо на ваші запитання та відгуки. Вдалих вебінарів!

Брендування вебінару. Як змінити вигляд вебінарної кімнати?

Платформа для проведення вебінарів MyOwnConference
MyOwnConference

Блог сервісу вебінарів MyOwnConference.com. Пишемо про проведення вебінарів, дистанційну освіту, онлайн-конференції. Допомагаємо на всіх етапах проведення вебінарів.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!