Режим лендінгу з інформацією про вебінар

У постійному вебінарі є можливість активувати режим лендінгу. Лендінг — це сторінка з основною інформацією про вебінар. Лендінг потрібен для того, щоб отримати email та іншу контактну інформацію, наприклад, логін Skype, назву компанії та відділу. Всі ці дані можна збирати навіть тоді, коли немає запланованих заходів.

Лендінг не пов’язаний з конкретним вебінаром. Можна використовувати його як доповнення до маркетингових заходів. Наприклад, запрошувати учасників на інші зустрічі, дата яких ще не відома. Посилання на такий лендінг є постійним. А це означає, що є можливість додати його на свої ресурси й не змінювати його щоразу.

Усі зібрані за допомогою лендінгу контакти, можна знайти в панелі клієнта у розділі Учасники. І ви, як власник акаунту, можете запрошувати цих осіб на будь-який захід у майбутньому.

Як налаштувати лендінг в MyOwnConference

Увійдіть до вашого акаунту в MyOwnConference. Перейдіть до постійного вебінару й відкрийте Налаштування.

Лендінг – налаштування

Активуйте режим лендінгу.

Лендінг – активація

Напишіть назву. Щоб додати більше можливостей, перейдіть до розділу Додаткові налаштування.

У Додаткових налаштуваннях зазначте, які поля будуть показані користувачеві, а які ні. Також можна додати опис на 300 символів. Групу, до якої будуть потрапляти записані особи, щоб потім саме до цих осіб можна було відправляти запрошення та нагадування.

Лендінг – додаткові налаштування

Вибираємо мову й додаємо ідентифікатор аналітики для відстежування відвідин сторінки.

Лендінг готовий.

Скопіюйте посилання та відправте його через соціальні мережі, месенджери чи розмістіть на своєму сайті.

Лендінг – посилання на лендінг

Посилання на лендінг можна скопіювати в особистому кабінеті у будь-який час, навіть після закінчення налаштувань.

Лендінг – копія посилання

Створений лендінг виглядає ось так:

Лендінг

Ви та всі ведучі досі можете потрапити до вебінарної кімнати, щоб завантажити матеріали й провести нараду. Але учасники потраплятимуть тільки на сторінку реєстрації.

Як бачите створити лендінг в MyOwnConference ну дуже просто. Але якщо у вас виникнуть інші питання щодо лендінгу, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, яка залюбки допоможе вірішити питання.

Проводьте свої найкращі вебінари, відеоконференції та лекції разом з платформою MyOwnConference!