Брендування листів запрошень на вебінари

Брендування — вступ

Брендування запрошень на вебінар — функція, яка потішить усіх. Тепер у MyOwnConference можна оформити на свій смак запрошення на вебінар, нагадування та е-мейл після заходу. Крім того, спробуйте перенаправити учасника на свій сайт або іншу сторінку на ваш розсуд, після того, як він натисне одну з кнопок у листі запрошення. Ці корисні функції допоможуть збільшити кількість конверсій та реєстрацій на вебінар.

Коли планується вебінар чи онлайн-урок, хочеться налаштувати вебінарну кімнату під себе. Ми оформляємо вебінар у кольорах нашого бренду, додаємо банер та логотип. Змінюємо фон сторінки реєстрації так, щоб учасник одразу зрозумів, що перейшов саме на нашу сторінку реєстрації.

Подивимося, як це працює?

10 інструментів, які допоможуть у просуванні себе як експерта.

Брендування запрошень — додайте банер

Для початку знадобиться саме зображення для банера.

Якщо ще немає свого брендованого банера, можна підібрати слушний варіант і трохи підредагувати його в онлайн-редакторі для створення графічного дизайну.

Далі на етапі планування вебінару перейдіть до налаштувань листів. У полі Банер замість стандартного зображення завантажте свою картинку з розмірами 600 x 150 пікселів. Інший розмір теж завантажиться, але може відвертати увагу від тексту і виглядати не зовсім гармонійно.

Змінюємо підпис у запрошеннях

Часто й у запрошених учасників постають організаційні питання. Підкажіть, де можна дізнатися більше інформації або як з вами зв’язатися.

Для цього додайте текст у графі Підпис. Тут можна писати будь-яку важливу інформацію, але ми рекомендуємо не перевантажувати лист. Залиште там свої контактні дані та посилання на свій сайт або сторінку, де можна дізнатися більше про майбутній вебінар.

Зверніть увагу, можна не лише додати текст, а й редагувати його, змінюючи колір, розмір, вирівнювання. Редактор також дозволяє налаштувати перехід за посиланнями.

Брендування — листи

Важливо! Для подальшого спілкування з учасником обов’язково вкажіть свою адресу електронної пошти у підписі листа.

Переконайтеся, що відчуваєте задоволення брендингом

Нижче під редактором для кожного листа доступний перегляд. Натисніть кнопку Переглянути, щоб побачити лист повністю.

Надішліть тестовий лист до себе на пошту. І якщо все влаштовує, збережіть ці налаштування як шаблон для брендування запрошень.

Радимо прочитати статтю: Як уникнути найчастіших помилок у розсилці?

У кожному листі є кнопка Відписатися, а в листі за 3 дні до вебінару додатково кнопки Беру участь і Нецікаво. Тепер можна додати посилання на свої сторінки. Перенаправивши, наприклад на сторінку оформлення замовлення чи на свій блог.

Послідовний продуманий брендинг допомагає підвищити впізнаваність і працює на користь нашої репутації. Тому ми подбали про те, щоб була можливість брендувати не лише вебінар, а й листи.

Про те, як не потрапити до СПАМу.

Нагадаємо, що всі функції можна протестувати в рамках безплатного тарифного плану.

Платформа для проведення вебінарів MyOwnConference
MyOwnConference

Блог сервісу вебінарів MyOwnConference.com. Пишемо про проведення вебінарів, дистанційну освіту, онлайн-конференції. Допомагаємо на всіх етапах проведення вебінарів.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!