Вигідна партнерська програма

Партнерська програма – вступ

Найвигідніша партнерська програма MyOwnConference. Порекомендуйте сервіс друзям та отримайте винагороду 30%. Не важливо, чи ваш друг зареєструвався одразу або через кілька тижнів після переходу за посиланням. Ми запам’ятаємо його як клієнта, якого до нас привели ви.

Партнерська програма MyOwnConference та реферальні бонуси?

30% від кожної оплати наведеного вами клієнта потраплятимуть на ваш рахунок. Після накопичення 300 євро з’являється можливість вивести зароблені кошти на свій PayPal рахунок або використовувати їх для оплати свого облікового запису у вебінарному сервісі MyOwnConference.

А знаєте що здорово? Ви почнете заробляти з моменту першої покупки, а потім ще й кожного разу, коли залучений користувач оплачуватиме користування сервісом.

Що потрібно для того, щоб взяти участь у реферальній програмі?

Щоб брати участь у партнерській програмі та заробляти з MyOwnConference, треба зовсім небагато.

1. Потрібно бути платним клієнтом MyOwnConference.

2. Залучений користувач (реферал) переходить на сайт MyOwnConference, натиснувши на ваше партнерське посилання і реєструється в нашому сервісі.

3. Ваш реферал переходить до платного тарифного плану.

Що таке реферальне посилання?

Реферальне або партнерське посилання — це посилання на сайт, де зашифровано унікальний ідентифікатор користувача. Таке посилання призначене для залучення нових клієнтів. Людина, яка перейде за вашим реферальним посиланням, стає вашим рефералом або залученим користувачем, а ви за це отримуєте винагороду.

Де знайти моє реферальне посилання?

Щоб отримати своє реферальне посилання, увійдіть до панелі керування та виберіть пункт Оплата, далі Партнерка.

Партнерьска програма — посилання

Що робити з партнерським посиланням?

Виділіть та скопіюйте партнерське посилання. Потім вставте його в тексті листа, статті, посту в соцмережах або будь-якому іншому повідомленні. Для вашого рефералу процес реєстрації відбувається як завжди, але щоб партнерська програма працювала, він повинен зареєструватися саме за допомогою вашого партнерського посилання. Тобто, клацнути по ньму або скопіювати та вставити в рядку свого браузера, перейти на сторінку реєстрації та зареєструватися.

Важливо! Посилання не можна змінювати.

Як я дізнаюся, хто зареєструвався за моїм посиланням?

У розділі Партнерка у списку реєстрацій ви побачите всіх користувачів, які зареєструвалися за допомогою вашого партнерського посилання, а також їх статус.

Скільки клієнтів можна запросити за допомогою партнерської програми?

Кількість клієнтів необмежена. Чим більше рефералів ви приведете в MyOwnConference, тим більше буде винагорода.

Які обмеження має партнерська програма?

Категорично заборонено використовувати масові розсилки та відправляти спам разом із реферальним посиланням. Також не можна використовувати його в рекламі в Google Ads, Facebook Ads або в іншому рекламному кабінеті. Ви не можете користуватися кількома обліковими записами в MyOwnConference для оплати за своїм реферальним посиланням.

Де можна розмістити реферальне посилання?

Реферальне посилання можна надіслати конкретній людині в особистому повідомленні або розмістити на будь-якому сайті. Ефективно вставляти таке посилання у своїх постах про вебінари у соцмережах, у блозі або на сайті.

Не проґавте можливості партнерської програми

Розповідаючи про сервіс MyOwnConference, ви не тільки допоможете вибрати чудовий майданчик для проведення вебінарів, але й самі постійно отримуватимете приємні бонуси.

Ознайомитись з тарифними планами MyOwnConference

Платформа для проведення вебінарів MyOwnConference
MyOwnConference

Блог сервісу вебінарів MyOwnConference.com. Пишемо про проведення вебінарів, дистанційну освіту, онлайн-конференції. Допомагаємо на всіх етапах проведення вебінарів.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!