Телеграм-бот для MyOwnConference

Телеграм-бот

Як зробити так, щоб нагадування про майбутній вебінар учасники отримали прямо в месенджері? Сьогодні розповімо про телеграм-бот MyOwnConference. Це спеціальний обліковий запис, який автоматично надсилає повідомлення учасникам вебінару. Щоб скористатися ним, потрібно встановити програму Telegram на мобільний телефон або комп’ютер.

Телеграм-бот та його переваги

Отже, телеграм-бот MyOwnConference та його переваги при плануванні вебінарів:

  • повідомлення надходять автоматично, що, безумовно, заощаджує час;
  • бот доступний цілодобово, тому користувач отримує відповідь практично моментально;
  • ніяких додаткових програм, потрібно лише встановити додаток;
  • простий у використанні, зручний інтерфейс.

Телеграм-бот допоможе переконатися, що учасники не пропустять вебінар. Пам’ятайте, що клієнт цінує хороший і швидкий сервіс. Адже кожному подобається бути особливим, відчувати індивідуальний підхід.

І хоча телеграм-бот — це програма (а не жива людина), все ж таки, у клієнта створюється відчуття, що йому приділяють увагу. До речі, не варто забувати й про якість вебінару. Тому ми рекомендуємо почитати про 10 основних помилок провідних вебінарів.

Межі між людиною та ботом зникають. Минули роки, коли на кожну посаду потрібно наймати працівника. Згідно з дослідженням консалтингової компанії PwC, вже 42% споживачів користуються так званими цифровими помічниками (зокрема і чат-ботами). А 27% опитаних стверджують, що часто й зовсім не можуть зрозуміти з ким вони переписуються, з ботом чи живою людиною.

Це означає, що негативного ставлення до чат-ботів немає. Вони швидше сприймаються позитивно.

Як працює телеграм-бот MyOwnConference

У стандартній розсилці від MyOwnConference, запрошуючи на вебінар, учасник отримує email, в якому є посилання/код на телеграм-бот. Кожному користувачеві надається особистий бот. Принцип запуску однаковий як для комп’ютера, так і для телефону.

Ось так виглядає лист:

чат-бот, лист запрошення

При натисканні кнопки «Отримувати повідомлення в Telegram» користувача автоматично перенаправляють на сторінку, де потрібно дати дозвіл на відкриття програми.

телеграм-бот, дозвіл

Потрібно натиснути кнопку “Дозволити”, щоб відкрився телеграм-бот MyOwnConference.

телеграм-бот, розпочати

Для активації бота потрібно написати в чат — /start.

телеграм-бот, старт

У телеграм-боті є кілька корисних функцій:

  • мої вебінари,
  • відключити повідомлення,
  • відключити email запрошення,
  • вибрати мову.

При натисканні кнопки “Мої вебінари” бот надішле список всіх вебінарів, на які був запрошений учасник. Також під назвою кожного вебінара є кнопка «Увійти», натиснувши на яку користувач потрапляє у вебінарну кімнату.

телеграм-бот, меню

Щоб не отримувати сповіщення від бота, їх потрібно вимкнути. Після вимкнення повідомлень все одно буде можливість переглянути розклад тих вебінарів, на які був запрошений учасник.

Також можна змінити мову робота.

телеграм-бот, мова

Щоб видалити телеграм-бот, потрібно натиснути на три крапки у правому верхньому кутку, а потім вибрати «видалити чат». Не забудьте відзначити галочкою “зупинити бот”. В іншому випадку чат буде видалено, але через якийсь час повідомлення відновляться.

Що ще потрібно знати про чат-боти

І насамкінець, ще трохи цікавої інформації про чат-боти. Згідно з даними маркетингового агентства DigitasLBi, 73% американців впевнені, що вони не використовуватимуть чат-бот компанії навіть після одного невдалого досвіду. А це означає, що важливо вибрати якісний чат-бот для розвитку свого бізнесу.

Якість MyOwnConference завжди в пріоритеті, тому не варто хвилюватись.

А ось Рей Курцвейл, винахідник, футурист та інженер з Google (у якого є непогана здатність робити точні прогнози), передбачає, що до 2029 року чат-боти будуть мати мовні здібності на рівні людини.

Як бачите, в майбутньому чат-боти користуватимуться все більшою популярністю. Тому можливо варто почати використовувати цю технологію вже зараз.

І останнє, але не менш важливе: чат-боти відмінно справляються з завданнями, що повторюються! Ми думаємо, не у кожного знайдеться час відповідати на питання, що часто ставляться (наприклад, «А у скільки вебінар?»). Особливо складним це завдання стає тоді, коли учасників майбутнього вебінару дуже багато.

Отже, за допомогою телеграм-бота MyOwnConference учасники ваших вебінарів:

  • Не пропустять вебінар «бо забули»,
  • зможуть з легкістю входити на вебінари прямо з телеграм-бота,
  • зможуть переглянути список всіх вебінарів, на які записалися.

Варто не забувати й про те, що телеграм-бот підтримує інтерес клієнтів до вашого бренду. Отримуючи повідомлення від бота, учасники вебінару пам’ятають, що з ними завжди на зв’язку. Таким чином, інтерес до вебінару підігріватиметься і вони чекатимуть його з нетерпінням.

Телеграм-бот полегшить життя вам та вашим співробітникам. Автоматизація процесу дозволить сконцентруватися на найважливіших справах. І при цьому учасники вебінару залишаться задоволеними, адже знатимуть, що про них не забули.

Сподіваємось, ця стаття була корисною. Зареєструйте безплатний обліковий запис на MyOwnConference і проведіть свій перший вебінар.

Платформа для проведення вебінарів MyOwnConference
MyOwnConference

Блог сервісу вебінарів MyOwnConference.com. Пишемо про проведення вебінарів, дистанційну освіту, онлайн-конференції. Допомагаємо на всіх етапах проведення вебінарів.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!