12 статей про просування вебінарів

Просування вебінарів

Вигадали класну тему, анонсували вебінар у соціальній мережі та розсилці, а потім отримали повну залу учасників? Ні, то вже не працює. Навіть в одній галузі щодня може проходити десяток різних вебінарів.

Цікаві статті для просування вебінарів

За увагу глядача конкурують сотні тренінгів та майстер-класів різних тематик, онлайн-конференцій на будь-який смак та бюджет. Тому саме просування вебінарів має велике значення в цій сфері.

Пробитися в нескінченному потоці контенту до потенційного слухача стає дедалі складніше. Ось чому варто пустити в дію максимум інструментів для просування вебінару та підвищення його впізнаваності. Сьогодні ми підготували добірку статей, яка допоможе анонсувати вебінар якомога більшій кількості людей та знайти свою аудиторію.

Створюємо лендинг

Просування — лендінг

Як створити landing page для вебінару та не напартачити?

Landing page або сторінка реєстрації — це сторінка, покликана мотивувати користувача виконати цільову дію. На неї людина потрапляє із розсилки, соцмереж та реклами й саме тут вирішує зареєструватися на вебінар чи ні. Думаю, не варто казати, що до створення лендингу треба підійти з усією відповідальністю. Як створити landing і не напартачити? Розбираємось у статті.

На допомогу! Чому CTA не працює?

CTA (Call to action) або заклик до дії — це та сама чарівна кнопка, здатна перетворити відвідувача сайту на вашого потенційного клієнта. Але чому CTA далеко не завжди спрацьовує й аудиторія втрачається? Описуємо 3 основні причини.

Статті про просування вебінарів у соціальних мережах

Відразу кілька статей ми присвятили Facebook. Не дивно: це найпопулярніша соціальна мережа у світі. До того ж традиційно вважається, що аудиторія тут більш платоспроможна та бізнес-орієнтована.

Все про просування заходу у Facebook

Детальний гайд про те, як працювати з інструментом Заходу у Фейсбуці. Як створити, як запросити перших учасників, що публікувати на сторінці й т.д.

Як просуватися у Фейсбуці

Короткий покроковий план, просування своїх заходів у найпопулярнішій соцмережі. Стратегія, розклад та види постів, хештеги, розшарування, реклама та аналіз. І ще ідеї для просування вебінарів у Facebook. Розповідаємо, як і коли написати пост, відповісти на запитання, налаштувати рекламу та розсилку, як зачепити аудиторію та привести її на свій вебінар.

У цій статті ми поділилися своїм досвідом. За рік наш канал у Телеграм набрав трохи більше тисячі підписників без серйозних грошових вливань. Дізнайтеся, які інструменти ми використовували та що з них спрацювало, а що ні.

Просування заходів у Instagram

Ще немає в Instagram? А даремно. Ця соціальна мережа щороку вражає своїм зростанням. Вже понад мільярд людей приєдналися до Instagram, половина з них перегортає стрічку щодня! В Інстаграмі можна не тільки виставляти красиві фотографії їжі та подорожей, але вести сторінку бренду. Дізнайтеся, як використовувати цю соціальну мережу для просування вебінарів.

Email-розсилка та просуванні вебінарів

Просування — розсилка

Як підтримувати інтерес користувача до вебінару та що зробити, щоб він не забув про вас після? Який контент допоможе побудувати довгострокові відносини з аудиторією? Відповіді на ці та інші питання у статті.

Розсилка — потужний інструмент, який здатний привести клієнта на вебінар або сторінку замовлення. Але щоб розсилка приносила результат, вона має бути корисною та актуальною для користувача. Що може зробити її такою? Цікавий зміст, як, наприклад, 10 ідей, згаданих у статті.

Як покращити результати просування вебінарів

Просування — результати

У цій статті ми зібрали найкращі рекомендації західних практиків щодо проведення вебінарів. Що допоможе залучити на вебінар якомога більшу кількість учасників, а потім переконати їх стати вашими клієнтами.

Чому вебінари не працюють? 15 причин поганих результатів

Дотримувались всіх порад, а результати не тішать? У статті знайдете 15 можливих причин незадовільного результату.

Платформа для проведення вебінарів MyOwnConference
MyOwnConference

Блог сервісу вебінарів MyOwnConference.com. Пишемо про проведення вебінарів, дистанційну освіту, онлайн-конференції. Допомагаємо на всіх етапах проведення вебінарів.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!