Чому слід обрати MyOwnConference?

Функції

Для проведення вебінарів логічно вибрати платформу, яка найкраще підходить для розвитку, будь то бізнес чи бренд. Платформу, користуватися якою — одне задоволення. Все це однозначно можна сказати про MyOwnConference, але найголовніше, що її функції дозволяють виконувати свою роботу найефективніше. Саме про них ми докладно розповімо у цьому матеріалі.

Функції MyOwnConference

Простота використання

Ми гарантуємо легкий доступ до онлайн-заходів. Жодних програм встановлювати не потрібно. Проведення вебінарів ви робите через браузер на комп’ютері або мобільному пристрої. Також за допомогою MyOwnConference можна навчати співробітників віддалено.

Потужна технічна база

Ми використовуємо 10 авторитетних дата-центрів стандарту TIER-III й вище, понад 200 серверів та три хмарні сервіси. Це дозволяє нам забезпечувати чудовий доступ із різних куточків світу, а також безперебійну роботу нашого сервісу 24/7.

Турбота про GDPR та конфіденційність

GDPR (General Data Protection Regulation) — глобальний стандарт, який відповідає за безпеку персональних даних. Оскільки ми є європейською компанією і працюємо згідно з цим параметром, за свою конфіденційність на нашій платформі можете бути спокійними.

Особлива увага — обробці та зберіганню даних

У своїй діяльності ми дотримуємося передової стратегії обробки та зберігання даних. Підтвердженням цього є дата-центри, які ми обираємо, які розташовані в ЄС і відповідають усім необхідним критеріям.

Безпека вашої кімнати для заходів

Ми подбали про те, щоб на вебінарі могли бути присутні лише ті люди, які були запрошеними.

Пізнавальний блог кількома мовами

Спеціально ми ведемо блог, який допоможе отримати джерело знань про світ вебінарів. Інформація доступна російською, українською, польською та англійською мовами.

Служба підтримки

Це може бути найважливіша категорія з усіх, що впливає на всі інші функції. У MyOwnConference завжди можна розраховувати на допомогу, коли вона потрібна.

Що ви отримуєте, працюючи з Myownconference?

Можливість вибору необхідного формату.

На нашій платформі можна проводити онлайн-вебінари, так і автоматизовані івенти. Записи можна переглядати будь-коли.

Функція “менеджери”

Є можливість надати доступ до свого облікового запису іншій людині, яка теж зможе планувати заходи.

Розсилка запрошень

Бажаєте, щоб вебінар відвідало якнайбільше людей і ніхто його не пропустив? У цьому допоможе налаштування надсилання запрошень та нагадування зареєстрованим учасникам.

Показ екрану

Висловлюйте свої думки, одночасно демонструючи екран свого комп’ютера учасникам — так буде набагато ефективніше.

Проведення відеоконференцій

Якщо потрібно провести ефір у форматі конференції — немає проблем. Учасники та ведучі можуть висловлюватися по черзі, а підключивши платний тариф, можна вивести на екран одночасно 12 камер.

Дізнайтесь також: Онлайн-навчання, плюси та мінуси електронної освіти

Відмінна якість запису

Записуйте свій прямий ефір в одному з представлених форматів: SD, HD або Full HD. Докладніше про нюанси запису вебінарів: Запис вебінару. Як про нього подбати?

Отримання фідбеку

Вбудований у платформу текстовий чат дозволяє обмінюватись повідомленнями, миттєво реагуючи на ту чи іншу інформацію.

Нативне просування бренду

Інтерфейс вебінарної кімнати влаштований так, що логотип та банер ідеально в нього впишуться і нагадуватимуть учасникам, з яким брендом вони мають справу.

Блокування учасників

Для забезпечення спокою як вашого, так і учасників є функція блокування порушників. Можна винести тимчасове попередження або ж відправити людину в чорний список назавжди.

Доступ до панелі статистики

Аналізуйте свої ефіри та робіть висновки за допомогою розділу “статистика”. Це допоможе зробити вебінари більш інформативними та ефективними.

Стаття на тему: Статистика вебінарів у MyOwnConference

Демонстрація презентацій та відеоматеріалів

Різномаїттю вебінару сприятиме можливість показу презентацій, тематичних матеріалів та відеороликів.

Тестування

Для оцінки знань учасників рекомендуємо використовувати такий інструмент, як онлайн-тестування.

Впевнені, що тепер вже немає сумнівів, яку платформу вибрати для свого івента. Наша команда намагається робити все, щоб почувати себе комфортно та виконувати свою роботу максимально ефективно. Вже тисячі підприємців та бізнес-лідерів обрали Myownconference для проведення онлайн-заходів та вебінарів. Приєднуйтесь!

Платформа для проведення вебінарів MyOwnConference
MyOwnConference

Блог сервісу вебінарів MyOwnConference.com. Пишемо про проведення вебінарів, дистанційну освіту, онлайн-конференції. Допомагаємо на всіх етапах проведення вебінарів.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!